Mikä meitä motivoi

Perheyrityksenä arvot kuten kunnioitus, rehellisyys ja innovatiivisuus ovat kuuluneet yrityskulttuuriimme jo sukupolvien ajan. Tarkoituksemme kiteytyy sanoihin ”Teemme työtä paremman maailman puolesta”, We care for the better. Ne heijastavat arvojamme ja kannustavat meitä nostamaan kunnianhimoisia tavoitteitamme ja täyttämään lupauksemme parantaa toimillamme ihmisten hyvinvointia ja suojella ympäristöä.

Toteutamme kestävän kehityksen strategiaamme maiden ja toimialojen välisten kumppanuuksien, teknologiainvestointien ja sertifiointien avulla. Strategiamme rakentuu neljän strategisen pilarin varaan:

Ympäristön suojelu


Pyrimme edistämään ympäristötehokkuutta omassa toiminnassamme, vähentämään päästöjä ja parantamaan pakkauksiemme kierrätettävyyttä.

Lue lisää>

Ainesosien kestävä hankinta


Ohjelmiemme avulla voimaannutamme viljelijöitä toimitusketjun loppupäässä, lisäämme avoimuutta ja suojelemme heidän elinympäristöään.

Lue lisää>

Vastuullisen kuluttamisen edistäminen


Pidämme huolta tuotteidemme vastuullisesta kuluttamisesta. Haluamme tarjota korkealaatuisia, tuoreita tuotteita ja viestiä aina vastuullisesti.

Lue lisää>

Ihmisten voimaannuttaminen


Haluamme tarjota monimuotoisen, osallistavan ja palkitsevan työpaikan, vahvistaa yhteisöjämme ja edistää nuorten ja heidän perheidensä aktiivista elämäntapaa.

Lue lisää>