TIETOSUOJAPERIAATTEET

Ferrero Scandinavia AB (“Ferrero”) on sitoutunut suojaamaan tämän verkkosivuston (“Verkkosivusto”) käyttäjien yksityisyyttä ja se tekee kaiken mahdollisen varmistaakseen, että käyttäjien henkilötietoja käsitellään heidän perusoikeuksiaan ja vapauksiaan sekä henkilökohtaista arvokkuuttaan kunnioittaen, kiinnittäen erityistä huomiota tietojen luottamuksellisuuteen.
Me Ferrerolla olemme siksi laatineet nämä tietosuojaperiaatteet selittääksemme lyhyesti, miten käsittelemme henkilötietojasi.
Palveluidemme tarjoamista varten voimme edellyttää, että käyttäjät ilmoittavat meille määrättyjä henkilötietoja ja muita tietoja ja haluamme siksi selittää ne menetelmät ja tavat, joilla käsittelemme meille ilmoitettuja tietoja.
Nämä tietosuojaperiaatteet antavat myös sinulle kattavat tiedot, joiden perusteella voit antaa nimenomaisen suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyä varten, kun tämä soveltuu.
Yleisesti, Ferrero käsittelee kaikkia meille ilmoittamiasi tai muuten Verkkosivuston yhteydessä keräämiämme tietoja EU:n tietosuoja-asetuksen 2016/679 (“GDPR”) mukaisesti.
Tämä tarkoittaa erityisesti, että kaikessa Ferreron henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan lainmukaisuutta, oikeudenmukaisuutta, läpinäkyvyyttä, tarkoitusten rajaamista, säilytyksen rajoittamista ja tietojen minimointia, täsmällisyyttä, eheyttä ja luottamuksellisuutta koskevia periaatteita.

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä kaiken Verkkosivuston kautta tehtävän henkilötietojen käsittelyn osalta on Ferrero, jonka rekisteröity toimipaikka on Hjälmarekajen 3, 211 18 Malmö, Ruotsi.

Voit ottaa yhteyttä Ferreroon liittyvien henkilötietojen käsittelyyn liittyviin kysymyksiin, mukaan lukien henkilötietolistat, osoitteessa:

privacy.sca@ferrero.com.

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Kun käytät Verkkosivustoa ja erityisesti kun ilmoitat meille tietoja ja lataat tiedostoja Verkkosivustolle käyttääksesi Verkkosivuston palveluita, Ferrero voi kerätä sinua koskevia henkilökohtaisia tietoja, joiden perusteella sinut voi tunnistaa, joko suoraan tai yhdessä muiden tietojen kanssa (“Henkilötiedot”). Ferrero voi kerätä näitä tietoja, kun päätät ilmoittaa niitä (esim. pyytäessäsi Ferreron Verkkosivuston kautta tarjoamia palveluita) tai vain analysoimalla tapaa, jolla käytät Verkkosivustoa.


Käyttäjien vapaaehtoisesti ilmoittamat tiedot

Kun luot tilin Verkkosivustolla, sinua pyydetään ilmoittamaan määrättyjä henkilötietoja kuten yhteystiedot (esim. nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, asuinmaasi ja osoitteesi) ja tekemään markkinointia koskevat valinnat alla lueteltuja tarkoituksia varten.
Kun Verkkosivusto sallii rekisteröitymisen henkilökohtaisen sosiaalisen median profiilisi avulla (sosiaalinen kirjautuminen), voimme etukäteisen ja peruutettavissa olevan suostumuksesi nojalla käyttää tällaiseen profiiliin sisältyviä rajoitettuja tietoja, jotka koskevat nimeäsi, ikääsi, sijaintiasi, tykkäyksiäsi, kiinnostuksesi kohteita sekä yhteystietoja ja kuvia.

Selaustiedot

Kuten kaikkien Internetissä olevien verkkosivustojen kohdalla, Verkkosivuston toimintaan liittyy tietokonejärjestelmiä ja ohjelmistoprosesseja, jotka keräävät tietoja Verkkosivuston käyttäjistä osana niiden normaalia toimintaa, nämä tiedot siirretään automaattisesti käytettäessä Internetin viestintäprotokollia.

Vaikka Ferrero ei kerää näitä tietoja yhdistääkseen niitä määrättyihin käyttäjiin, on silti mahdollista, että niiden luonteesta johtuen ja koska niitä käsitellään yhdessä muiden kolmansien osapuolien hallussa olevien tietojen kanssa, tällaiset tiedot voivat mahdollistaa käyttäjän tunnistamisen joko suoraan näiden tietojen kautta tai käyttämällä muita kerättyjä tietoja. Tästä syystä myös näitä tietoja on pidettävä henkilötietoina.
Nämä tiedot sisältävät useita käyttöjärjestelmääsi ja IT-ympäristöösi liittyviä parametreja, mukaan lukien IP-osoitteesi, sijaintisi (maa), tietokoneesi verkkotunnukset, Verkkosivustolla pyytämiesi resurssien URI (Uniform Resource Identifier) -osoitteet, pyyntöjen tekemisen ajankohdat, tietoja toiminnastasi Verkkosivustolla (esimerkiksi sivut, joilla vierailet ja tuotteet, joita katsot), menetelmän, jolla lähetät pyyntöjä palvelimelle, pyyntöön vastauksena saadun tiedoston koko, palvelimen lähettämän vastauksen tilan ilmaisema numerokoodi, (onnistunut, virhe jne.), tietoja laitteesta (esim. tietokone, tabletti tai älypuhelin) jolla käytät Verkkosivustoamme , jne., tämän seurannan mahdollistavien evästeiden ja muiden teknologioiden avulla.

Ferrero käyttää tällaisia tietoja vain Verkkosivuston käyttöä koskeviin anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin, yhdistämättä niitä määrättyihin käyttäjiin, Verkkosivuston oikean toiminnan varmistamiseksi ja mahdollisten ongelmien ja/tai väärinkäytön tunnistamiseksi. Näitä tietoja voidaan myös käyttää Verkkosivustoon kohdistuvien tietoturvarikosten tutkinnassa ja vastuukysymysten selvittämisessä.

Käsittelytoimenpiteet

Tietoja käsitellään sellaisten prosessien ja teknisten ja elektronisten menetelmien avulla, jotka soveltuvat tietojen luottamuksellisuuden ja tietoturvan takaamiseen, näihin sisältyvät tietojen kerääminen, tallentaminen, organisointi, säilytys, käyttäminen, muuttaminen, valikointi, hakeminen, kohdistaminen, yhdistäminen, estäminen, viestiminen, levittäminen, poistaminen ja tuhoaminen, mukaan lukien kahden tai useamman tällaisen toiminnon yhdistelmät

Miksi käsittelemme näitä tietoja? Käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperustat

Ferrero aikoo käyttää Verkkosivuston kautta kerättyjä henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:

• Toimittaakseen vastauksia tai pyytämiäsi palveluita, mukaan lukien tilin luomisen mahdollistaminen, tietojen vastaanottaminen Ferrerolta ja tiedotteiden lähettäminen sinulle push-ilmoitusten avulla; varmentaakseen identiteettisi ja auttaakseen sinua, jos kadotat tai unohdat jonkin Ferreron rekisteröitymistä edellyttävän palvelun kirjautumistietosi/salasanasi; salliakseen sinun luoda ja ylläpitää rekisteröityä käyttäjäprofiilia, käsitelläkseen pyytämiäsi transaktioita ja ilmoittautumisia, ottaakseen sinuun yhteyttä tarvittaessa ja vastatakseen kyselyihisi ja tiedusteluihisi, mukaan lukien sähköpostit; korttimaksujen käsittelyyn ja muiden pyytämiesi palveluiden tarjoamiseen; lähettääkseen sinulle palveluna tilaamiasi uutiskirjeitä (sisältävät vain informaatioluontoista sisältöä); Verkkosivustolla tehtyjen ostosten käsittelyyn ja tuotteiden toimitukseen ja muiden mahdollisesti pyytämiesi palveluiden tarjoamiseen (“Palveluiden tarjoaminen”).
Suostumus ei ole tarpeen tietojen käsittelemiseksi näitä tarkoituksia varten, koska tällainen käsittely on tarpeellista pyydettyjen palveluiden tarjoamiseksi ja näin ollen sinun kanssasi tehdyn sopimuksen mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi tai sinun ennen sopimuksen tekemistä pyytämiesi toimenpiteiden suorittamiseksi (GDPR art. 6,1b).
Sinun ei tarvitse antaa henkilötietojasi Ferrerolle näitä tarkoituksia varten; tällöin Ferrero ei voi kuitenkaan tarjota sinulle palveluita.
• Markkinointia, myynninedistämistä ja julkistamista varten, mukaan lukien suoramarkkinointi, sekä tutkimusten, markkinatilastojen ja kyselyiden suorittamiseksi sähköpostin, SMS-viestien, push-ilmoitusten, ponnahdusviestien, pikaviestipalveluiden, operaattorin puhelinsoittojen tai Ferreron virallisten sosiaalisen median sivujen kautta, koskien Ferreron tuotteita ja palveluita (“Markkinointi”).
Tietojen käsittely näitä tarkoituksia varten perustuu suostumukseesi. Sinun ei tarvitse koskaan antaa Ferrerolle suostumusta henkilötietojen käsittelemiseksi näitä tarkoituksia varten, eikä sinulle aiheudu mitään seuraamuksia, jos päätät olla antamatta sitä (poislukien se, että et voi enää vastaanottaa markkinointiviestintää Ferrerolta). Suostumuksen voi myös aina peruuttaa myöhemmässä vaiheessa. Tuotteitamme ja palveluitamme koskevien tarjousten, mainosten ja muiden tietojen lähettämiseksi sinulle.
• Tulevia markkinointi-, myynninedistämis- ja julkistamistarkoituksia varten, lähettämällä sinulle sähköpostitse suoramarkkinointiviestejä koskien Ferreron tuotteita ja palveluita, jotka ovat samanlaisia tai vastaavia kuin ne, joita olet aiemmin pyytänyt Verkkosivuston kautta (“Soft Spam”). Tietojen käsittely näitä tarkoituksia varten perustuu Ferreron legitiimiin intressiin lähettää sinulle sähköpostitse suoramarkkinointiviestejä koskien Ferreron tuotteita ja palveluita, jotka ovat samanlaisia tai vastaavia kuin ne, joita olet aiemmin ostanut Verkkosivuston kautta. Voit estää nämä viestit, ilman että sinulle aiheutuu mitään seuraamuksia (poislukien se, että et voi enää vastaanottaa viestejä Ferrerolta), käyttämällä kaikkien tällaisten viestien alaosassa olevaa linkkiä.
• Käyttäjäprofiilisi luomiseksi (yksittäinen ja/tai yhdistelmäprofiili) Verkkosivustollamme, keräämällä ja analysoimalla profilointievästeiden avulla tietoja Verkkosivustolla tekemistäsi valinnoista ja yleisestä toiminnastasi Verkkosivustolla (“Profilointi”). Näitä tietoja käytetään Verkkosivustolla tarjottavien Palveluiden personalisointiin siten, että ne vastaavat mahdollisuuksien mukaan mieltymyksiäsi ja valintojasi, sekä sinua mahdollisesti kiinnostavien tiedotteiden ja mainosten tarjoamiseen ja tietojen antamiseen sellaisista muista verkkosivuista/palveluista, joiden Ferrero uskoo kiinnostavan sinua.
Kaikki tässä käsittelyssä käytettävät algoritmit testataan säännöllisesti sen varmistamiseksi, että käsittely on oikeudenmukaista eikä sisällä vääristymiä.
Tietojen käsittely tätä tarkoitusta varten perustuu suostumukseesi, joka pyydetään ponnahdusilmoituksen näyttävällä evästeellä ja/tai merkittävällä laatikolla. Sinun ei tarvitse koskaan antaa Ferrerolle suostumusta henkilötietojen käsittelemiseksi tätä tarkoitusta varten, eikä sinulle aiheudu mitään seuraamuksia, jos päätät olla antamatta sitä (poislukien se, että et voi hyötyä personalisoinnin tuottamasta Verkkosivuston paremmasta käyttäjäkokemuksesta. Annetun suostumuksen voi myös aina peruuttaa myöhemmässä vaiheessa, joko muuttamalla laitteen asetuksia tai ottamalla yhteyttä Ferreroon yllä mainitussa osoitteessa.
• Sellaisen lainsäädännön asettamien vaatimusten täyttämiseksi, joka asettaa Ferrerolle velvoitteen kerätä ja/tai jatkokäsitellä määrätyn tyyppisiä henkilötietoja, mukaan lukien kilpailuja koskevat säädökset, jos käyttäjät osallistuvat kilpailuihin Verkkosivuillamme (“Asetettujen vaatimusten noudattaminen”). Kun ilmoitat henkilötietoja Ferrerolle, Ferreron tulee käsitellä niitä soveltuvan lainsäädännön mukaisesti, mikä saattaa edellyttää henkilötietojesi säilyttämistä ja niiden raportoimista viranomaisille verotusta, tullia tai muita oikeudellisia velvoitteita koskevissa tapauksissa. Suostumus ei ole tarpeen tällaista käsittelyä varten, koska käsittely on tarpeen oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi (GDPR, art. 6, 1a).
• Verkkosivuston väärinkäytön tai Verkkosivuston kautta tehtävien petosten estämiseksi ja havaitsemiseksi (“Väärinkäyttö/Petos”).
Tietojen käsittely tätä tarkoitusta varten on tarpeellista, koska petollisen toiminnan ja Verkkosivuston (potentiaalisesti rikollisia tarkoituksia varten tapahtuvan) väärinkäytön estäminen ja havaitseminen on Ferreron legitiimi intressi.
• Tarjoamiemme palveluiden analysointia ja kehittämistä varten, verkkosivuston kehittämiseksi, Ferreron markkinointitoimenpiteiden ja palveluiden tehokkuuden arvioimiseksi, Ferreron yritysasiakkaiden ja rekisteröityjen käyttäjien tilastollisen ja demografisen analyysin suorittamiseksi (“Analyysi”).
Tietojen käsittely tätä tarkoitusta varten on tarpeellista, koska Verkkosivuston kehittäminen ja hallinto ja Verkkosivuston kautta tarjottavien palveluiden kehittäminen ovat Ferreron legitiimejä intressejä.

Käyttäjien ei tarvitse ilmoittaa henkilötietoja selatakseen Verkkosivuston julkisia sivuja. Henkilötietojen tarjoaminen yllä mainittuja tarkoituksia varten on valinnaista, tarpeellisten tietojen (tietojen tarpeellisuus ilmaistaan rekisteröitymislomakkeessa, kun tämä soveltuu) antamatta jättäminen voi kuitenkin estää käyttäjää rekisteröitymästä tai käyttämästä siihen liittyviä palveluita.

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Toimintojen yhteydessä henkilötietoja voidaan jakaa yllä mainittuja tarkoituksia varten seuraavien tahojen kanssa (“Vastaanottajat”):

• Muiden Ferrero Groupin yhtiöiden kanssa sisäisiä hallinnollisia tarkoituksia varten; ja
• Sellaisten asianmukaisesti nimitettyjen, määrättyjä käsittely- tai lisäpalveluita (esim. tietojen säilytys, viestien lähettäminen meidän lukuumme, verkkosivustojen isännöinti, kilpailujen hallinnointi, kuluttajapalvelut, Verkkosivuston toimintaan liittyvät IT-palvelut, sähköpostien lähettäminen) Ferreron lukuun ja sen ohjeiden mukaisesti tarjoavien tietojen käsittelijöiden kanssa, joiden tietosuojakäytännöt Ferrero on tarkistanut ennen vaadittavan tietojen käsittelyä koskevan sopimuksen tekemistä.
Täydellinen luettelo nimitetyistä tietojen käsittelijöistä, joihin saattaa kuulua myös muita Ferrero Groupin yhtiöitä, on saatavana tietosuojavastaavaltamme;
• Sellaisten valikoitujen henkilöiden kanssa, jotka Ferrero on valtuuttanut käsittelemään henkilötietoja määrättyjä, suoraan Verkkosivuston kautta tarjottaviin palveluihin liittyviä toimintoja varten (esim. verkkolaitteiden ja elektronisten viestintäverkostojen tekninen ylläpito) ja jotka ovat sitoutuneet käsittelemään tietoja luottamuksellisesti tai joita koskee soveltuva oikeudellinen luottamuksellisuusvelvoite (esim. Ferreron työntekijät);
• Sellaisten julkisten tahojen tai viranomaisten kanssa, joille henkilötiedot voidaan luovuttaa soveltuvan lainsäädännön tai näiden tahojen tai viranomaisten sitovien määräysten perusteella.

Henkilötietoja ei luovuteta tai siirretä kolmansille osapuolille muuten kuin poikkeuksellisten yritysjärjestelyjen yhteydessä, jolloin henkilötietoja voidaan luovuttaa ostajille/vuokraajille tai luovutuksensaajille.


Tietojen siirtäminen

Henkilötietoja voidaan siirtää toisiin Euroopan unionin maihin, joissa Ferreron tai sen alihankkijoiden toimipisteet tai palvelimet sijaitsevat.

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin alueen ulkopuolelle.

Lapset

Emme voi käsitellä alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja ilman vanhempien tai huoltajien suostumusta. Suosittelemme, että vanhempi tai huoltaja avustaa ja opastaa alaikäisiä henkilöitä, jotka aikovat selata Verkkosivustoa tai käyttää Ferreron tarjoamia palveluita.
Jos vanhemmat/huoltajat haluavat estää alaikäistä henkilöä käyttämästä Verkkosivustoa, tätä varten on helposti saatavana ohjelmia, joiden avulla voidaan rajoittaa Internetin tai määrättyjen verkkosivustojen käyttöä.

Henkilötietojen tietoturva

Kaikkia Verkkosivuston kautta kerättyjä ja käsiteltäviä henkilötietoja säilytetään ja käsitellään siten, että tuhoutumisen, häviämisen (mukaan lukien vahingossa tapahtuva häviäminen), luvattoman pääsyn / käytön tai alkuperäiseen tarkoitukseen sopimattoman käytön riski minimoidaan. Tämä toteutetaan Ferreron teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla. Yksityiskohtainen luettelo Ferreron turvatoimenpiteistä on saatavana tästä.

Henkilötietojen säilytys

Ferrero säilyttää henkilötietosi lähtökohtaisesti vain niin pitkään kuin tämä on välttämätöntä sitä tarkoitusta varten, johon ne on kerätty:

Ferrero säilyttää Palveluiden tarjoamista varten käsiteltävät henkilötiedot niin pitkään, kuin tämä on välttämätöntä näiden tarkoitusten toteuttamiseksi. Tiedot säilytetään kuitenkin pidempään, jos me tarvitsemme niitä käsitelläksemme palveluita koskevia vaatimuksia tai suojataksemme Ferreron intressejä koskien Palveluiden tarjoamiseen mahdollisesti liittyviä vastuukysymyksiä.

Ferrero säilyttää Markkinointia ja Profilointia varten kerätyt henkilötiedot suostumuksesi antamisesta alkaen sen peruuttamiseen asti. Jos suostumusta ei peruuteta, se pyydetään uudelleen säännöllisesti 24 kuukauden välein. Kun suostumus peruutetaan (tai sitä ei anneta uuden pyynnön yhteydessä), henkilötietoja ei enää käsitellä näitä tarkoituksia varten, mutta Ferrero voi edelleen säilyttää tiedot, koska ne voivat olla tarpeen Ferreron intressien suojaamiseksi koskien tähän käsittelyyn mahdollisesti liittyviä vastuukysymyksiä.

Ferrero säilyttää Soft Spam -viestien lähettämistä varten käsiteltävät henkilötiedot siitä lähtien, kun ilmoitat ne Ferrerolle ja siihen asti, kun vastustat tätä käsittelyä.
Kun olet vastustanut käsittelyä, henkilötietoja ei enää käsitellä näitä tarkoituksia varten, mutta Ferrero voi edelleen säilyttää tiedot, koska ne voivat olla tarpeen Ferreron intressien suojaamiseksi koskien tähän käsittelyyn mahdollisesti liittyviä vastuukysymyksiä.

Ferrero säilyttää Asetettujen vaatimusten noudattamista varten käsiteltävät henkilötiedot niin pitkään, kuin tämä on tarpeen niitä oikeudellisia velvoitteita varten, joiden takia tietoja käsitellään.

Ferrero säilyttää Väärinkäytön/petosten estämistä ja Analyyttisia tarkoituksia varten käsiteltävät henkilötiedot niin pitkään kuin tämä on välttämätöntä niitä tarkoituksia varten, joihin ne on kerätty.

Tämän ajan jälkeen kaikki tiedot poistetaan tai anonymisoidaan, poislukien tiedot, jotka lainsäädäntö velvoittaa meidät säilyttämään pidempään.

Mitkä ovat oikeutesi? Miten voit käyttää niitä?

Rekisteröitynä sinulla on milloin tahansa oikeus:

 Saada vahvistus siitä, että Ferrero käsittelee henkilötietojasi, tarkistaa nämä tiedot ja saada niistä kopio;
 Päivittää, muuttaa ja/tai korjata henkilötietosi, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia;
 Saada henkilötietosi poistettua, jos olet sitä mieltä, että käsittely on tarpeetonta tai muutoin lainvastaista, saada henkilötiedot anonymisoitua, estää tiedot, joita käsitellään lainvastaisesti, tai rajoittaa tietojen käsittelyä;
 Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä omaa tilannettasi koskevalla relevantilla perusteella, jonka tulee mielestäsi estää Ferreroa käsittelemästä henkilötietojasi määrättyä tarkoitusta varten;
 Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä markkinointimateriaalin lähettämistä, suoramyyntiä, markkinatutkimuksia tai kaupallista viestintää varten;
 Peruuttaa käsittelyä koskeva suostumuksesi (Markkinointia ja Profilointia varten), kun tietojen käsittely perustuu suostumukseesi – tämä ei vaikuta ennen peruutusta tehdyn käsittelyn laillisuuteen.
 Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista, kun epäilet, että käsiteltävät tiedot ovat virheellisiä tai että käsittely on tarpeetonta tai lainvastaista, ja kun olet vastustanut tietojen käsittelyä;
 Saada tietosi siirrettyä – sinulla on oikeus saada kopio Ferrerolle ilmoittamistasi henkilötiedoista jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus pyytää näiden henkilötietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle;

Huomaa, että useimpia Ferrerolle toimittamiasi henkilötietoja, mukaan lukien sähköpostiasetuksesi, voidaan muuttaa milloin tahansa Verkkosivustolla luomasi käyttäjäprofiilin kautta, kun tämä soveltuu.
Pyytäessäsi palveluita Verkkosivuston kautta olet mahdollisesti valinnut yhden tai useamman viestintätavan, joiden avulla henkilötietoja voidaan käsitellä Markkinointitarkoituksia varten (esim. puhelin, SMS, sähköposti, posti, sosiaalinen media). Voit peruuttaa tätä käsittelyä koskevan suostumuksesi kaikkien valittujen viestintätapojen osalta, tai voit estää vain määrätyn viestintätavan (esim. jos peruutat suostumuksesi vain SMS-markkinointiviestien osalta, et saa enää SMS-viestejä, mutta voit edelleen saada viestejä sähköpostitse) Verkkosivustolla luomasi käyttäjäprofiilin kautta, kun tämä soveltuu.
Voit myös peruuttaa suostumuksesi Markkinoinnin osalta (koskien sähköpostiviestejä) valitsemalla soveltuvan, jokaisen markkinointiviestin alaosassa olevan linkin.
Evästeiden avulla tehtävää Profilointia koskevan suostumuksen voi peruuttaa milloin tahansa. Kun suostumus Profilointia varten on annettu merkitsemällä tätä varten tarkoitettu laatikko, voit milloin tahansa peruuttaa tämän suostumuksen muuttamalla asetuksiasi Verkkosivustolla luomasi käyttäjäprofiilin kautta, kun tämä soveltuu.
Voit milloin tahansa käyttää soveltuvan lainsäädännön mukaisia oikeuksiasi esittämällä tätä koskevan pyynnön tietosuojasta vastaavalle osastollemme seuraavan osoitteen ja sähköpostiosoitteen kautta: privacy.sca@ferrero.com.
Viimeiseksi, sinulla on oikeus tehdä valituksia paikalliselle EU:n tietosuojaviranomaiselle Ferreso-yksikön sijaintimaa Ruotsi Datainspektionen (https://www.datainspektionen.se/vagledningar/for-dig-som-privatperson/klagomal-och-tips/) Tietosuojavaltuutetun toimisto
(https://tietosuoja.fi/tietosuojavaltuutetun-toimisto), jos epäilet, että käsittelemme tietojasi lainvastaisesti.

Muutokset

Nämä tietosuojaperiaatteet tulivat voimaan 1. toukokuuta 2018.
Ferrero varaa oikeuden tehdä näihin periaatteisiin muutoksia tai päivittää niiden sisältöä esim. soveltuvan lainsäädännön muutoksista johtuen. Ferrero ilmoittaa tällaisista muutoksista heti, kun ne tehdään, ja ne ovat sitovia heti, kun ne on julkaistu Verkkosivustolla. Ferrero suosittelee tästä syystä, että tarkistat säännöllisesti nämä tietosuojaperiaatteet tutustuaksesi niiden viimeisimpään versioon, jotta olet jatkuvasti perillä siitä, miten Ferrero kerää ja käyttää henkilötietoja.