Raaka-aineet

Raaka-aineet

Raaka-aineiden korkea laatu on ratkaiseva tekijä tuotteidemme menestyksen kannalta.

Siksi käymme jatkuvasti sekä suoraa että epäsuoraa, rakentavaa vuoropuhelua kaikkien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme myös viranomaisia ja toimielimiä, jotka pyrkivät laatimaan sääntöjä maataloustuotteiden kestäväksi viljelemiseksi ja markkinoimiseksi, ja autamme heitä tässä työssä mielellämme.

Kun kyse on erikoisominaisuuksia omaavista raaka-aineista, toimimme pitkäjänteisesti, mikä luo toimittajillemme turvaa ja kannustaa korkeaan laatuun. Uskomme innovaatioihin ja tutkimuksen tärkeyteen ja edellytämme, että tutkimukset ovat tieteellisesti vertailukelpoisia.

Pyrimme koko ajan löytämään uusia raaka-ainetoimittajia, erityisesti kehittyvissä maissa, sekä takaamaan samalla laadun jatkuvan parantamisen ja paikallisen talouden kasvun. Tuotteidemme tärkeimmät raaka-aineet ovat kaakao, hasselpähkinä ja maito.

Kaakaomme tulee paitsi Norsunluurannikolta, joka on maailman suurin kaakaon toimittaja, myös Ghanasta ja Ecuadorista. Ostamme vain pääsadon kaakaota ja hienoimpia lajikkeita, kuten maailmankuulua Arriba-kaakaota.

Käsittelemme kaakaopapuja omissa tuotantolaitoksissamme, ja suklaamestarimme kehittävät lopputuotteesta erilaisia yhdistelmiä.

Yrityksemme on yksi maailman suurimmista hasselpähkinöiden kuluttajista, ja valitsemme vain parhaimmat lajikkeet. Olemme kehittäneet tuotantolaitoksia ja paahtamismenetelmiä, jotka yhdessä kehittyneen tekniikan kanssa takaavat parhaimman laadun sekä rikastavat tämän tärkeän ainesosan aromia ja makua.

Maitoa, joka on päävalmistusaine kaikissa Kinder-tuotteissa, hankimme tarkoin valituilta ja erittäin luotettavilta eurooppalaisilta toimittajilta. Maitomme on aina tuoretta, mikä takaa näiden tuotteiden parhaimman laadun.

Samaa huolellisuutta ja tarkkuutta käytetään myös muita raaka-aineita, kuten kahvia, kirsikoita, kookosta, jauhoja, suurimoita ja hiutaleita, valittaessa.

Laatutyö

Laatutyö

Täytämme tiukat kemialliset, fysikaaliset ja mikrobiologiset vaatimuksemme noudattamalla tarkkoja teknisiä käytäntöjä ja vähentämällä toimitus-, varastointi- ja myyntiaikoja. Ei sovi myöskään unohtaa panostustamme tuotteidemme makuun ja ulkoasuun, jotka ovat aina ensiluokkaisia raaka-aineiden korkean laadun ja tuoreuden ansiosta.

Innovatiiviset tuotantoprosessimme ja tekniset järjestelmämme, jotka säilyttävät raaka-aineiden ravintoaineet ja laadun huolellista tekniikkaa hyödyntäen, varmistavat, että raaka-aineiden ominaisuudet säilyvät muuttumattomina ja että voimme luoda ainutlaatuisia tuotteita, joita on mahdoton jäljitellä.

Laatustandardit

Laatustandardit

Meille laatu tarkoittaa asiakkaiden odotusten ja toiveiden täyttämistä kohtuulliseen hintaan, kilpailun kannalta vertailukelpoisen tuloksen saavuttamista sekä yhteisten etujen suojaamista tulevan kehityksen turvaamiseksi.

Voidaksemme taata kaiken tämän olemme laatineet sääntöjä, jotka muodostavat yrityksen laadunhallintajärjestelmän kattaen organisaatiorakenteen, prosessit, raaka-aine- ja pakkausvaatimukset, toimittajien valinnan sekä tuotteiden, reseptien ja tuotantoprosessien laadun varmistuksen. Kaikkia vaatimuksia täytyy valvoa ja seurata, ja ne tulee myös rekisteröidä.

Olemme valinneet standardin ISO 9001:2000 laadunhallintajärjestelmämme perustaksi. Standardi edellyttää, että riippumaton ja hyväksytty organisaatio sertifioi yrityksen laatujärjestelmän huolellisen vuosittaisen tarkastuksen perusteella.