Yritysfilosofia

Korkea laatu, käsityömäinen tarkkuus, tuoreet tuotteet, parhaimmat raaka-aineet, asiakkaiden arvostaminen ja palvelu. Nämä ovat muutamia arvojamme, jotka ovat osaltaan tehneet tuotteistamme miljoonien ihmisten tuntemia ja rakastamia kaikkialla maailmassa. Tuotteemme ovat tulosta innovatiivisista ideoista, minkä vuoksi niitä on vaikea jäljitellä, vaikka ne ovatkin levinneet ympäri maailmaa. Tuotteistamme on tullut monissa maissa osa kollektiivista muistia ja perinteitä, ja niitä pidetään usein osana kulttuuria.
Panostamme suuresti ympäristöön, paikallisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja hygieniaan kaikkialla, missä meillä on toimintaa. Lisäksi olemme sitoutuneet vahvasti omaan henkilökuntaamme.
Nykyään monet tuotteistamme ovat globaaleja ja Ferrero onkin maailman neljänneksi suurin makeistuotteiden valmistaja.

Meidät tunnetaan siitä, että olemme ”glokaali” yritys (ajattelee globaalisti, toimii lokaalisti), joka toimii sekä globaalilla että paikallisella tasolla ja joka keskittyy kansainväliseen kehittymiseen unohtamatta silti sitoutumistaan paikalliseen yhteiskuntaan.

Asiakas on aina kaiken toiminnan keskiössä. Asiakassuhteemme pohjautuvat kestävään ja molemminpuoliseen luottamukseen, joka on syventynyt vuosien saatossa osaamisemme, kokemuksemme, ymmärryksemme ja intuitiomme ansiosta. Hyvät asiakassuhteet ovat osoitus sitoutumisestamme asiakkaiden tarpeisiin sekä menestyksemme pohjimmainen syy.