URA FERREROSSA

Ferrero kannustaa sinua vastaamaan haasteeseen ja kehittämään valmiuksiasi erilaisten ura- ja koulutusmahdollisuuksien avulla.

Kuinka hienoa onkaan saada kasvaa ja kehittyä työympäristössä, jonka kaikki jäsenet ovat erilaisia mutta jotka jakavat yhteiset arvot ja yhteisen kulttuurin, kuten Ferreron historian ja perinteet. Unohtaa ei sovi myöskään konsernin erikoistuotteita ja markkinadynamiikkaa, jotka kannustavat kaikkia työntekijöitä kehittämään tuotteita edelleen ja pitämään asiakkaan aina etusijalla.

Ferrero tarjoaa rajoittamattomia urahaasteita ja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen, ja yritys pitää hyvää huolta lahjakkaasta henkilökunnastaan. Tämä on osa konsernin henkilöstökulttuuria, joka keskittyy kehittymiseen ja arvoihin. Ferrero uskoo, että henkilökohtaiseen kehittymiseen kannustaminen on perustavanlaatuinen tekijä yrityksen menestyksen kannalta. Ota kaikki irti potentiaalistasi ja potkaise urasi vauhtiin.

Urasi käynnistyy heti ensimmäisenä päivänä perehdyttämisohjelmalla, jossa opit tuntemaan ja omaksumaan Ferreron arvot ja tutustut yrityksen eri osastoihin.

Pallo on sinulla! Ferrero kannustaa kaikkia ottamaan kaiken irti lahjoistaan ja kyvyistään sekä ottamaan vastuun omasta kehittymisestään.

Jos haluat tietää lisää, käy osoitteessa www.ferrerocareers.com.